Op zaterdag 12 september werkten we onze groepswandeling van 10,6 km af. En dit met 58 leden. Om kwart na tien gingen we van start. Onderverdeeld in 4 groepen en met het dragen van een mondmasker.
Het eerste deel bracht ons langs een oude dijk die ooit doorbrak wegens hoogwater, vertelde onze parcoursmeester Denis Cools. Hier hadden we een mooi uitzicht op een appelgaard en in de verte was Temse te zien. De oude dijk gaf uit op het jaagpad de Groot Schoordijk welke we volgden tot een kunstwerk van aangespoeld materiaal uit de Schelde. Een volledig werftoilet zowaar versierd door een plaatselijke vereniging.
Na iets meer dan 6 km hielden we halt in Domein De Notelaer. We genoten van 2 door de club aangeboden consumpties. Er was een gratis tentoonstelling in het Paviljoen De Notelaer, welke we ook een bezoekje brachten.
In het tweede deel bewandelden we een stuk dat binnenkort niet meer toegankelijk zal zijn wegens onderdeel uitmakend van het Sigmaplan. Het wordt een overstromingsgebied of potpolder genaamd. Zeer jammer voor de wandelaar. Maar wat moet, dat moet.
Eindigen deden we in cafĂ© De Zwaan na de laatste passage doorheen het Domein d’Ursel. Dit na een dagje stappen onder een stralend zonnetje.